Ben je zwanger? Een verloskundige begeleidt je.
Bevallen? Je hebt je recht op kraamhulp.
Maar wie helpt jou als jij weer moet ‘schakelen’ op je werk
met slechte nachten en lastige opvoedingszaken?

Ik zie je graag (vol energie)

 

 

Wie is Olga Nieuwenhuizen?

Ik ben een energieke persoonlijkheid, onafhankelijk, erg nieuwsgierig, oplossingsgericht, praktisch, eigenwijs en betrokken.

 

Stukje geschiedenis

In 2008 werd ik voor het eerst moeder. Een prachtige en overweldigende ervaring. Door mijn vele ambities, daadkracht, maar te weinig ontspanningsmomenten miste ik al snel de tijd, rust en daarna de energie om al mijn rollen zorgvuldig en met liefde te vervullen. Hardlopen, mijn passie, bracht me kort energie. Ik werd trainster voor Mom in Balance, maar voelde me steeds meer opgejaagd en deed weinig met volle aandacht. Al mijn ge plan maakte dat leuke dingen ook ‘moetjes’ en to-do lijstjes werden. Het ging allemaal anders dan ik me had voorgenomen. En waar zat die ‘uit’ knop bij mezelf? Hoe kon ik weer ontspannen?

Ik was altijd zo vol energie. Wat deed ik verkeerd?